Yngste fortæller om oplevelser i Irland

Den sidste dag på Bere Island skrev eleverne evalueringer af forskellige oplevelser fra turen.

Logan

What I think of my stay on Bere Island

I think that we had a good view from our house and that it was very fun and active on Bere Island. But after a time we all started to miss our home on Anholt.

And I miss my new game battlefront star wars.

Karla, Ethan og Sophus

St. Patriks day

Vi startede med at sejle over med færgen til Castletown.

Da vi kom over med færgen tog vi vores kostumer på. Vi var vikinger med sværd og det hele. Vi havde selv lavet sværdene. Vi flettede pil sammen og så blev det til et sværd.

Irene havde lavet en vikingebåd den sad de små børn i under paraden. Os store gik bagefter og råbte waaurrr.

Vi vandt paraden og den irske skole har vundet 10 gange i træk.

Asta og Helene

Paraden

Børnene på øen havde flettet et vikingeskib og lavet hjelme, kapper osv. til paraden. Vi gik rundt i byen som vikinger. Der var et podie ved “målstregen” hvor der var en der fortalte om alles kostumer/ udklædning.

Der var en der var klædt ud som Charlie Chaplin, han vandt en præmie.

Der var også nogle der var klædt ud som smølfer.

Der var en danseskole der viste noget irsk dans.

Da paraden var slut var der et irsk band der spillede noget musik og der var en der havde bagt en kage til os.

Bere Island vandt for 10’ende år i træk og nogen smadrede deres pokal.

Isaac og Emilie

Shamrock er en lille grøn plante der ligner en trekløver. Det er Irlands nationalsymbol.

Lepricon er en lille grøn nisse, han har en stor grøn hat på og en trekløver på tøjet. Han har en gryde med guld, den er gemt for enden af regnbuen og den der finder den får alt guldet.

Til paraden var der smølfer,  mænd med irske flag, hunde på en bil, spejdere, et brudepar med en biskop og mickey mouse på en motorcykel. På scenen på torvet var de piger og drenge der dansede irsk dans.

Lærerne på skolen havde lavet en kage med Dannebrog på til os.

Der var en rutsjebane af plastik og luft som man kunne betale for at prøve. Damen sagde noget som Emilie ikke kunne forstå så hun prøvede den alligevel. Isaac prøvededen 5 gange, det var sjovt

.P3130145 P3140166