UGE 35 I ANHOLT BØRNEHAVE

imageimage

I uge 35 er der projektuge i skolen og Børnehaven deltager i det omfang vi kan. Temaet er “Mødesteder”. Der skal arbejdes med udsmykning af skolen, og til at hjælpe os får vi besøg af flygtningefamilier samt tolke. Der udarbejdes derfor ingen aktivitetsplan for ugen, vi følger det skema, som er sendt ud fra Skolen. Børnene skal derfor ikke have madpakker med, vi laver mad sammen hver dag.

image Børnehaven siger tak til Elva og Flemming Stenløkke for anholterblommer, som vi plukkede nede ved “Krokodillesøen”.

imageOg tak til Jette og Erik Cronquist for mirabeller, som blev til skøn saft og grød.

imageSidste svømmetur sammen med skolebørnene i våddragter fandt sted i torsdags, men hvis det gode vejr fortsætter, tager vi selv til stranden og fortsætter svømmeturene.image

Julie gav pandekager i torsdags, hendes sommervikariat er slut. Hun er rejst tilbage til Århus for at blive sygeplejerske.

imageTak for i sommer og god vind fremover.

På mandag skal vi byde velkommen til Jakob Grell, som starter som pædagog i Børnehaven.