UDSMYKNING AF BRUGSENS FACADE

UGE 25

Hele næste uge skal børnehaven, yngste og ældste klasse (ikke eksamenselever) udsmykke Brugsens facade. Skemaet ser ud som det plejer, når det gælder mødetider, pauser og lærere, men indholdet er arbejdet med udsmykningen. Vi skal arbejde med at tegne, male og lægge mosaik. Målet er samarbejde og selvfølgelig et flot resultat.

Skole eleverne skal have arbejdstøj på, der må blive plettet af maling.

Mandag kl. 18 er elevernes skitser hængt op i køkkenet, og I er alle inviteret til at komme og deltage i afstemningen, om hvilken skitse der skal realiseres. Der bliver serveret forfriskninger.

Når arbejdet er færdigt (forhåbentlig fredag) holder vi en fernisering.

Hvis I har dekorative/farvede skår af porcelæn, fliser, spejlglas vil vi meget overtage dem til brug i mosaikker.

God weekend

Mange hilsener fra Malene