Udeskole/udeskolenat

IMG_2584Yngste klasse har lavet vindharper og afprøver dem på Nordbjerg

Kære forældre til yngste
Foråret er ret overbevisende nu, så fremover spiser vi madpakkerne ude. Husk stadig cykler og hjelme.
Vi har haft nogle skønne udeskoledage her i vinter og det tidlige forår. Jeg ville godt skrive mere på hjemmesiden, men det kniber med tiden. Jeg håber I hører lidt derhjemme. De første 3 uger efter påske er jeg bortrejst til et projekt på Færøerne, men derefter fortsætter vi i fuldt galop med udeskole hver onsdag.
Vi har længe snakket om at overnatte i telt (på campingpladsen), for også at prøve en udeskolenat hvor vi kan se på stjernebilleder.
Jeg foreslår den sidste uge op til påskeferien, altså overnatning tirsdag d. 24 til onsdag d. 25.
Meld lige tilbage om hvordan det passer for jer.
Mange hilsener fra Malle