Tilladelser til svømmeprojektet

Kære elever og forældre

Som tidligere nævnt deltager vi i et svømmeprojekt i uge 25 og 26. Projektet involverer alle 10 skoledage, hver dag fra kl. 9-11 ved havnen. Der vil derfor forekomme skemaændringer og sidste skoledag vil blive lidt anderledes end vi plejer. Men det hører I mere om, når vi nærmer os.

Projektet omhandler alle børn fra 3-15 år og et samarbejde med Anholt Redningsstation om livredderdelen. Alle børn låner en våddragt. Projektet er et 3-årigt pilotprojekt og vi håber selvfølgelig på, udover en masse dejlig svømmeoplevelser til vores børn, på medieomtale. Nedenstående tilladelser er til underskrift ed deadline 1. juni kl. 12.

I kan evt. afhente udskrevne eksemplarer på skolen.

Følgebrev

Informeret samtykke – Anholt