Skrevet står, men ordet går…

– sagde Grundtvig.

Som I måske har læst i referatet fra sidste bestyrelsesmøde har jeg valgt at opsige min stilling som skoleleder. Det er nu ofte via “ordet der går” at vi bliver oplyst om nye begivenheder på Anholt, og jeg vil hermed blot bekræfte.

Opsigelsen gælder fra 1/8 2015 og til den tid har jeg været 16 år på skolen – 10 år som lærer og 6 år som leder. Det har været en stor, men nødvendig beslutning at træffe.

Der er løbet meget vand gennem åen siden jeg blev ansat i 1999 og der er mange historier, anekdoter, begivenheder etc. etc. at huske tilbage på. Dem vil jeg ikke trætte jer med nu, blot bekræfte opsigelsen, så alle har hørt/læst det herfra.

Bestyrelsen er i dialog med B&U afdelingen i Norddjurs omkring strategi for og udvælgelsen af ny leder. De fremover vil informere jer om deres arbejde via bestyrelsesreferaterne. Selvom der er længe til, så tager det som ofte tid at få tingene på plads.

Indtil da vil jeg fortsætte mit sædvanlige arbejde og nyde den sidste tid på Anholt Skole.

Med venlig hilsen

Helene

 

1462730_10201358682582347_2049280794_o

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.