Nyt om skolereformen

 Har du set de nye Fælles Mål?

De foreløbige Fælles Mål i dansk og matematik er blevet offentliggjort på Undervisningsministeriets hjemmeside. Følg dette

link, hvor målene kan læses og skrives ud i oversigtsform.

Det er også muligt at afprøve den nye vidensportal, som viser de nye mål og giver eksempler på planlægning og inspirationsmateriale til de konkrete mål.

vidensportal, som viser de nye mål og giver eksempler på planlægning og inspirationsmateriale til de konkrete mål.  

Udsættelse af de nye Fælles Mål

De nye Fælles Mål bliver frivillige for skolerne og kommunerne at arbejde med i skoleåret 2014/2015. De nye forenklede Fælles Mål vil imidlertid, som det hele tiden har været planen, være klar til skolestart i august 2014. Det bliver muligt at ansøge Undervisningsministeriet om at bruge de nye Fælles Mål allerede fra skoleåret 2014/15. Skoler, der er med i dette udviklingsprogram, vil få vejledning og rådgivning fra ministeriets læringskonsulenter og ressourcecenter. Norddjurs Kommune ansøger om at deltage i dette udviklingsprogram – det vil altså sige, at vi i Norddjurs Kommune allerede fra skoleåret 2014/15 arbejder med de nye Fælles Mål.

Hvis du har kommentarer eller forslag til realiseringen af folkeskolereformen i Norddjurs Kommune, er du velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Lene Ravn Holst på lrh@norddjurs.dk.

Med venlig hilsen Skole- og dagtilbudsafdelingen Norddjurs Kommune

reform

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.