Nyhedsbrev til indskolingen

juni 076
Hej alle
Nu varer det ikke længe før mellemste og ældste klasse rejser til Grønland. Yngste klasse skal blive hjemme og passe på skolen. I perioden op til sommerferien vil Niels og Jette stå for den daglige drift i klassen.
Niels vil være der i den første periode, fra på torsdag, den 13. juni, til fredag den 21. juni. Hvor børnene møder og har fri som de plejer.
Jette vil være der i den sidste uge op til ferien. Fra mandag den 24. juni, til fredag den 28. juni. Her er der lavet lidt om i mødetiderne, Jette uddyber længere nede i mailen.
Birthe vil i perioden vikariere for Malene, så børnene vil blive undervist i syning torsdag morgen, hvor de normalt har billedkunst.

Jeg har aftalt med Niels og Jette, at de fortsætter læsetræningen som vi plejer. Det betyder, at børnene hver dag vil have en bog med hjem at øve sig i. Hjælp dem med at huske det. Det kan især være svært at huske at få bogen med hjem fra skole. Glemmer de bogen, er skolen som regel åben for afhentning det meste af eftermiddagen.

I samme forbindelse vil jeg lige rose både børn og forældre. Hold op, hvor er børnene blevet gode til at læse! Det er en fornøjelse at se dem udvikle sig.

Afslutningsvis vil jeg bare sige tak for et fedt år i yngste klasse. Det har virkeligt været sjovt! Og tak for tilliden og opbakningen, det betyder uendeligt meget. Jeg glæder mig til at fortsætte som klasselærer i yngste klasse næste skoleår. Og har allerede en masse projekter i støbeskeen.

Jeg ønsker alle en fantastisk sommer!

Mange gode hilsner
Mette

Nedenstående er programmerne fra Niels og Jette.

Program for uge 24/25

Vi fortsætter med at læse hver dag, efter aftale med Mette.

iRobot
Som led i skolens deltagelse i projekt med Grønt flag – grøn skole har skolen erhvervet et udvalg i elektronikskrot – en forstærker, en videomaskine, 8 stk. fjernbetjeninger, en telefonsvarer m.m. Alt det skal vi ombygge til robotter, og lave hver vores fortælling. Om alt går vel, kommer det til at finde form gennem en app til iPad. Under vejs skal vi se/gense filmen Wall-e om en lille robot, der forelsker sig i en anden robot, Eve.

Genbrugspladsen har åbent onsdag, så den besøger vi og hører lidt om, hvad der sker med vores affald. Så kan vi samtidig se, hvor vores udtjente elektronik er kommet fra.

iChef
Opskrifter er faglig læsning, så vi kommer undervejs også en tur omkring køkkenet. Hvad vi præcis skal brillere med finder vi ud af sammen. Det kunne jo være, vi kunne bruge iPads til noget foran komfuret. Hvem ved?

Mvh.
iNiels

Kære forældre i yngste klasse!

Vedrørende undervisningen i uge 26, 24.-28./6.
Mødeskemaet vil se således ud:

Mandag d. 24/6 vi mødes 10 – 12.45 (så der kan soves længe efter skt.Hans – aften. – Hvis dette giver problemer for nogen, så kontakt mig endelig).
De øvrige dage tirsdag d. 25/6 til og medfredag d. 28/6 mødes 8 – 12.45.
Nærmere besked omkring indholdet følger, senest 21/6.

Ring eller mail endelig, hvis der spørgsmål. Evt. sygemeldinger også til mig.

Mange hilsener
Jette