Nyhedsbrev oktober 2020

Oktober 2020

Efteråret er nu flot med alle dets farver og så længe temperaturen fortsat er i den lune ende, er det trods tanken om klimaforandringer, bare med at nyde det.

Forhåbentlig hjælper dét, at vi fortsat er så meget ude, på at vi ikke får Covid-19.

Desværre kan vi ikke tillade at skolens lokaler benyttes til alle de dejlige og spændende aktiviteter, der er planlagt her i efteråret. Sundhedsstyrelsen melder klart ud, at alle sociale arrangementer ud over den almindelige skoledag bør aflyses. Dette gælder både skolearrangementer, private- og andre arrangementer L

Men skoledagen fortsætter og Børnehaven ligeså.

Skolen har i september haft en skøn tur til fyrgården med overnatning fra tirsdag til torsdag. Alle børn og lærere gik selvfølgelig både ud og hjem.

Vi tager på æble- og vindruerov i Præstegårdshaven (“Når katten er ude……”), Hyldebærtur hos Nina og Gösta, og så har vi plukket masser af brombær til maven, til syltetøj og fryseren.

Vi har haft en forrygende forældrearbejdsdag, hvor de “første spadestik” til den nye bålplads blev taget. Bålpladsen er et led i projekt “Fra hav og jord til bord” og lige nu er onsdagens udeskole med Malle i spidsen i gang med at bygge en ny “skildpaddeovn”. Vi håber, at vi på trods af corona, kan indvie pladsen til julebazaren i december.

Lige nu har vi besøg af Salomon og Tristan, som er gæsteelever i 4. klasse indtil efterårsferien.

På fredag – dagen før efterårsferien – holder vi traditionen tro Skolernes motionsdag og de første tre dage efter efterårsferien er der idrætsdage, hvor der dyrkes idræt hele dagen med gæstelærer Marianne fra Søren Kande skolen i Grenaa.

Børnehaven holder lukket i efterårsferien – uge 42 er bestemt til at være lukkeuge i 2020.

Efter efterårsferien vil vi gå i gang med de individuelle forældresamtaler i både skole og børnehave.

Og så har vi ansat en ny skoleleder, som vi glæder os til at sige velkommen til ca. 1. december.

Efterårs hilsner fra Anholt skole og børnehave