Nyhedsbrev fra Børnehaven – juni

Kære Forældre og Børn!

Så kan man vist godt tale om at sommeren er kommet. Derfor vil vi for det første huske jer på, at vi færdes meget ude og at børnene derfor skal tjekkes hver dag for flåter – bare af med dem så hurtigt som de bliver opdaget. Vær opmærksom på om rødmen efter flåtbid breder sig og på influenza symptomer. Derudover regner vi med, at børnene på solskinsdage er smurt ind i solcreme hjemmefra. Vi smører ind igen ved middagstid. Alternativt er lyst og let tøj med lange ærmer og ben og en solhat, der dækker ører, pande og nakke rigtig godt.

Sidst på måneden, når skolesommerferien starter, begynder vi at tænke på at flytte i skurvognen. I den forbindelse vil vi være meget taknemmelige, hvis I selv bringer skiftetøj, bleer, barnevogne m.v. til skurvognen. Evt. får vi brug for en håndsrækning af en bil med trailer, men mere om dette og tidspunktet, når tiden nærmer sig.

Vi må desværre sige farvel til Storm. Vi ønsker dig og din familie alt godt fremover og håber, at du vil besøge os i Børnehaven, når du besøger Anholt. Storm har sidste dag d. 30/5.

Frøæggene er blevet til haletudser. Nogle af dem er allerede kæmpe store, så nu venter vi spændt på, at de bliver til frøer og kravler op på det stykke træ, der flyder rundt i vandet. Derefter vil vi lukke dem ud i naturen igen.

Vi har desuden haft mange spændende smagsoplevelser med de første forårsspirer, som er blevet til brændenældesuppe, kørvelbrød, granolie, birkesaft m.m. og lige nu har vi planer om at lave mælkebøttemarmelade. Børnene går frisk til at smage selvom alt ikke smager lige godt. Vi taler desuden med børnene om at ikke alt i naturen kan spises, at der er ting der er giftige og at man derfor kun må spise det, som de voksne giver lov til.

Onsdag d. 5/6 er der traditionen tro hornfiskedag for hele familien, så gør fiskegrejet klar til en forhåbentlig rigtig dejlig dag ved stranden.

Mandag d. 10/6 er der grillaften ligeledes for hele familien. Vi medbringer hver især lidt til det fælles tagselv-bord.

I hører mere i nyhedsbrev fra skolen om både hornfiskedag og grillaften. Følg endvidere med på den nye flotte hjemmeside www.anholtskole.net

Emilie fortsætter med at vikariere indtil d. 12/7.

D. 10/6 er der deadline for ansøgere til den 20 timers sprogpædagogstilling, som vi har opslået. Vi håber på mange ansøgere og at vedkommende kan starte d. 15/7. Det tilstræbes at holde samtaler i uge 25.

Det hjalp rigtig godt, at rykke for eftermiddagsmads betaling og gælden er nu nedbragt væsentlig, men der er stadig nogen, der mangler

Kirsten holder ferie d. 3.-10/6.

Med mange sommer hilsner fra Anholt Børnehave.