Nyhedsbrev fra Børnehaven

Kære forældre og børn!

Så nærmer sommeren sig og tiden, hvor Børnehaven flytter i skurvognen 😊

Børnehaven er allerede på mange ture til skurvognen, men når skoleferien starter og det vil i år sige d. 27/6 flytter vi, således at børnene fra denne dag skal hentes og derefter også afleveres i skurvognen.

Vi vil opfordre til at tømme børnenes garderober senest d. 24/6 og give børnene ”opdateret” skiftetøj med til skurvognen. Vi vil sætte pris på at I/børnene fragter tøjet til skurvognen, hvor børnene vil få tildelt et rum i slagbænken til det – husk regntøj. Vi vil endvidere meget gerne have at børnene har cykler og cykelhjelm med i skurvognen – der kan evt parkeres ved markhaven.

Vi vil i sommer have fokus på krible-krabledyr, at passe på vores jord og i den forbindelse samle skrald på strandene og andre steder, og så vil vi hamre og save for at forbedre og måske udbygge vores træhytter.

Vi vil også være at se rundt omkring på øen med vores Christiania cykler for at deltage i sommerens kulturelle aktiviteter.

Og så dyrker vi gulerødder, rødbeder, radisser, squas, blomster m.v. i markhaven ved Karisholmsvej, som Mia igen i år har udlånt til Børnehaven – TAK FOR DET. Børnene nyder, når vi i sommeren og efteråret kommer forbi og kan hive en gulerod, tørre den af i græsset og spisen den med top frisk fra haven.

Når solen skinner forventer vi, at børnene er smurt ind i solcreme på bare steder fra morgenstunden. I børnehaven bliver børnene smurt ind igen til middag.

Når vejret er til det, bader vi i havet med børnene efter gældende regler – se regler på hjemmesiden www.anholtskole.dk under fanen ”Bestyrelsen > Retningslinjer, principper og politikker”.

Børnehavens 27 års fødselsdag. Da 8 ud af 10 børn holder ferie d. 1/8, har vi valgt at vente med at holde fødselsdag til vi er tilbage på Ørkenvej og alle er startet i børnehave og skole igen. Det bliver altså ikke åbent hus som vi plejer ☹

Ligeledes har vi desværre heller ikke åbent hus med forfatter Maria Rørbæk – det kunne ikke blive i år, men vi håber på næste år.

Vi har hørt fra mange af jer, men fortsat vil vi meget gerne vide det, hvis Jeres børnehave/SFO barn holder fridage, som vi ikke er bekendt med. Skriv en mail til kira@norddjurs.dk eller sms til 61869216

God sommer 😊 Hilsen Anholt Børnehave