Nyhedsbrev fra Børnehaven

Juli 2019

Kære alle!

Så er vi flyttet i skurvognen J

Børn, der møder før kl. 8:30, skal følges med personalet fra Ørkenvej. Ellers er der personale i skurvognen fra kl. 9:00, hvor øvrige børn kan møde.

I denne uge deltager vi i hummerdage på havnen tirsdag – torsdag. De børn, der har egen redningsvest må meget gerne medbringe den – ellers låner vi af Anholt Børns fra skuret på havnen. Da nogle af aktiviteterne først starter kl. 14, er vi ikke i skurvognen, når børnene skal hentes. Evt. kan børnene hentes på havnen disse dage, alternativt lav en aftale med Mia og Jakob om at aflevere børnene på vores vej hjem fra havnen eller på Ørkenvej kl. 15:30-16:00.

Tirsdag d. 9/7 får vi besøg af Elena, som vil lave musikalsk legestue ved Skurvognen kl. 10:30. Tag gerne venner med og udbred budskabet – alle er velkommen.

Tirsdag d. 16/7 kl. 10:30 får vi besøg af forfatter Maria Rørbæk, som vil læse om Bogstavtyven

“Kom og hør den sjove og spændende historie om Bogstavtyven, når forfatter Maria Rørbæk kommer på besøg og fortæller om det mystiske væsen, der suger bogstaverne ud af ørerne på børnene, så de ikke længere kan sige bogstavets lyd. Der er også sange og sproglege med udklædning. Varighed: 45 minutter. Målgruppe: Børn mellem 3 og 8 år”

Alle er velkommen også sommerferiegæster.

Jakob har ferie uge 28-29 og 30

Mia holder fri d. 10.-12/7, d. 19/7, d. 22/7 og 30/7.

Kirsten har ferie uge 31.

Hvis I allerede nu ved om/hvornår jeres børn holder fri, hører vi det gerne af hensyn til planlægningen. Send en mail til kira@norddjurs.dk

Torsdag d. 1/8 holder vi Børnehavens 24. års fødselsdag. Alle er velkommen i Skurvognen kl. 14-16.

Vi håber, at I alle får en dejlig sommer.

Hilsen Anholt Børnehave.