Nyhedsbrev for Børnehaven

Januar 2014

Kære Forældre og Børn!

Først og fremmest ønskes i alle et rigtig godt nytår.

Decembers travlhed er overstået. Det blev til mange rigtig fine ting, som blev solgt til julearrangementet og brugt som julegaver. Børnehaven tjente godt 2000,- på arrangementet. I første omgang er pengene lagt i “hullet”, som vi har vedr. frugt og eftermiddagsordningen – husk at betale, men mon ikke vi får råd til at købe en is eller lignende for at synliggøre indtjeningen for børnene J

Børnene får fortsat frugt om formiddagen og hjemmebagte boller med ost, hjemmelavet syltetøj, honning m.v. om eftermiddagen og det koster fortsat 60,- pr. barn pr. måned.

Sidste dag inden jul havde Anna, Asta og Julie lavet et lille nisseløb for Børnehaven – en slags skattejagt som endte i kælderen, hvor vi fandt en masse legetøj bl.a. en dukkevogn med dukker og dukketøj, et keyboard og en masse bamser (nok til at alle børnene kunne vælge én og tage med hjem) – legetøjet er en gave fra Nina Nørgaard.

Aktivitetsplanen laves stadig en gang om ugen og bliver lagt på hjemmesiden

www.anholtskole.net. Den hænger endvidere på døren i garderoben. Frank har holdt et møde med SFO´erne for at høre hvilke aktiviteter, de er interesseret i. Det blev bl.a. til pandekager og anden madlavning på bål, film eftermiddag, bage kage, sværdproduktion på træværkstedet, dyrkning af grøntsager, i-pad, pyjamasfest m.v. Der er nok at tage fat i og emnerne vil blive lagt ind i aktivitetsplanen hen ad vejen.

Gyngestativet og vippen er sat op og indviet. Især vippen er et stort hit. Stor TAK til forældrene for indsatsen med opsætningen.

Det har desværre ikke kunne lade sig gøre at finde en alternativ dato til fyrturen i foråret. Vi vil forsøge at planlægge en tur i efteråret. Der er et forslag om at tage på børneteaterfestival. Festivallen er d. 30/3-6/4 2014 i Holstebro, se

www.aprilfestival.dk . Er der interesse for dette?

d. 29/1 vil hele personalegruppen deltage i førstehjælps kursus kl. 8:30-16 og der er derfor arrangeret alternativ pasning i børnehave og SFO. Jakob, Anne, Laurits og Heidi vil tage over fra kl. 7:45-16, så Børnehaven har åben som sædvanlig.

Fra 13/1 og en måned frem vil Majbrit Johansen “svæve over vandene” i både skole og børnehave. Vi vil således have en ekstra hånd til både børn og forefalden arbejde.

D. 4/2-6/2 kommer PPR med psykolog Ole Østergaard, tale-høre konsulent Karen Margrethe Madsen, sundhedsplejerske Birthe Bonde og en ny socialrådgiver, som vi endnu ikke kender navnet på. Er der behov for en samtale med disse kan I henvende jer direkte eller gennem Helene eller Kirsten.

Husk at Børnehaven har lukkeuge i vinterferien d. 10.-14. februar. Det vil sige, at vi som udgangspunkt har lukket, men skal tilbyde pasning, hvis der er stort behov for det.

Personalet holder ferie i uge 7.

Hilsen Anholt Børnehave.