Kære forældre og børn!

Så er det nye skole år skudt godt i gang. Kristine har mailet fællesskemaet rundt og der er indkaldt til forældremøde torsdag d. 20/8 kl. 19-20 om årets gang og projekter.

Den nye bestyrelse er trådt til og består nu af:

Formand: Jakob Kjærgaard

Næstformand: Laurits Møbjerg

Anne Lautrup

Signe Hylby, og

Jimmy Larsen

Desuden personalerepræsentanter

Torben Zimmer og Jakob Grell for henholdsvis skole og børnehave.

Bestyrelsen holder sit første møde onsdag d. 26/8 kl. 19 på skolen. Men inden da er der indkaldt til arbejdslørdag d. 22/8, hvor projekt “Fra hav og jord til bord” skydes i gang. Vi håber at se jer alle.

Vi har i denne uge sagt farvel til Neo og Patrick, som lige kom forbi på første skoledag.

Tirsdag startede vi med havsvømning, dog desværre uden Elin, som er syg. Indtil Elin er frisk igen og når vejret i øvrigt tillader det, står Jakob og Kristine for havsvømning tirsdag eftermiddag.

Fra tirsdag til torsdag havde vi VID Norddjurs overnattende på græsplænen og de deltog også i Dark sky arrangementet, som måtte foregå i skolegården, da der var over 100 tilmeldte.

Desværre skal vi sidst på måneden sige farvel til Thomas, Linus, Elise og Anne. Thomas og Linus har sidste dag torsdag d. 20/8 og Elisa fredag d. 28/8. Vi ønsker Jer alle rigtig god vind det nye sted og håber, at se jer på øen af og til.

Stillingen som skoleleder er slået op, med ansøgningsfrist d. 1/9-20, der er foreløbig 2 ansøgere og nok to mere på vej J Der kan nå at komme mange endnu – ofte kommer de i sidste øjeblik. Vi krydser fingre 🙂

Mia fortsætter sit studie og vil være på VIA i uge 35, 37, 40, 45 og 49.

Kirsten starter også uddannelse i “Udsatte børn og unge – faglig ledelse” og er afsted i uge 37, 41, 46 og 50.

Som I nok kan se er Mia og Kirsten væk begge i uge 37. Det giver os udfordringer i Børnehaven. Så hvis I kender nogen eller selv er interesseret, så vil vi meget gerne have en hjælpende hånd!? Sig endelig til J

Børnehaven har holdt sin 25 års fødselsdag. I år blev det d. 3/8 og vi havde en dejlig dag med solskin, en meget gennemført skattejagt, en stor kage, der forestillede Anholt med masser af slik og så var der igen fine gaver – tusinde TAK. Vi har endvidere fået en meget fin gravko til sandkassen af Frits og Lene på Kistehøjvej – TAK for den J

D. 15.-17. september har vi planer om at tage på fyrtur med mellem og yngste, men det hører i mere om senere.

Nyd det gode vejr, så længe det varer.

Hilsen Anholt skole og børnehave.