Ny leder til Anholt Skole og Børnehave

Kære alle.

Det er med stor glæde, at jeg kan orientere Jer om, at Søren Tordrup er ansat som ny leder på Anholt skole og børnehave.

Søren har siden 2016 været skoleleder på Hobro Friskole og har inden da arbejdet flere år på Grønland dels som souschef på Nuuk Internationale Friskole og som skoleleder og lærer på Grønnedal Trivselsskole på Flådestation Grønnedal. Søren er læreruddannet fra Skårup Seminarium i Svendborg i 2005.

Søren er en meget dedikeret leder, der vægter det stærke forpligtende fællesskab højt med fokus på de nære og tætte relationer, som skolen, børnehaven og lokalsamfundet på Anholt kan tilbyde.

Jeg ser meget frem til samarbejdet og til at byde Søren velkommen til Anholt Skole og Børnehave og i Norddjurs Kommune.

Søren starter den 1. december 2020.

Lene Mehlsen Thomsen
Skole- og dagtilbudschef