Kære Forældre og Børn!

Marts-april 2014

Tak for en dejlig tur til Irland med mange spændende arrangementer, en fantastisk gæstfri ø og hyggeligt og givtigt samvær, som vi forhåbentlig kan bruge positivt i det fremtidige samarbejde mellem både børn, forældre og personale. Det er et meget stort arbejde at få en sådan tur til at klappe, hvilket arrangørerne og ikke mindst Helene skal have stor TAK og ros for.

Og sikke en flok garvede bus- og rejsekørende børn, I har. De klarede det bare så flot.

Børnehaven har gennem flere uger arbejdet med temaet vikinger, hvilket kulminerede med det flotte optog i Castlebere town, hvor vi udklædte som vikinger indtog byen under banneret “They´re back”. På Bere Island var der Børnehave i tre dage fra 9-16. Jason på 2 år og hans mor havde sørget for at der var masser af legetøj stillet til rådighed for børnehavebørnene. Jason og Abigail på 1 år kom og legede lidt med os og vi fik øvet os i at huske lidt engelsk: “my name is…” Vi fik også gået ture på de smalle veje, på en meget mudret mark, til havet, hvor vi bl.a. kastede sten i vandet, så på køer, kalve og får, og et sunket skib, stred os på en meget blæsende dag op på toppen til Martello Tower, hvor vi nær var blæst væk og legede længe ved fodboldbanen med sten, bolde og hinanden.

Alt i alt en flok børn, som tillidsfuldt og nysgerrigt accepterer og går til de nye omgivelser og udfordringer uden de store bekymringer. Hjemme igen er vi gået i gang med næste projekt: Påske. Vi har pyntet op, laver påskepynt, henter grene, laver gækkebreve, snakker og læser om hvorfor vi holder påske og hvad der sker, når det er forår.

Der er med det gode vejr allerede taget hul på at spise madpakker ude og børnene (og de voksne) nyder ikke at skulle have alt det tøj af og på. Vi vil meget gerne have en tilbagemelding på om børnene holder fri eller kommer i børnehave/SFO i dagene op til påske – altså d. 14., 15. og 16. april. Endvidere en påmindelse om at huske at betale for frugt og eftermiddagsmad – det er fortsat 60,- pr. barn pr. måned.

Kirsten holder ferie fra d. 31/3-22/4, Birthe vil være vikar.

Hilsen Anholt Børnehave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.