Hilsen fra fodboldskolen

 Tak for denne sommer på Anholt!

Sommerens fantastiske vejr bød igen på rigtig mange deltagende børn og unge i alderen fra 4 – 24 år.

Årets fokus har været at skaffe 300 medlemmer til Fodboldskolens forening, da det giver foreningen mulighed for at søge støttemidler. Samtidig vil sponsorater og medlemskontingenter blive fradragsberettigede. På trods af en stadig større deltagertilstrømning og private donationer, er det desværre ingen hemmelighed at projektet indtil nu ikke formår at løbe rundt – og giver underskud. Netop derfor håber vi i år at få midler til at skabe og forsætte projekter på Anholt, i Nepal og andre steder!

Status pt. er, at vi i alt nu er blevet 290 medlemmer i Fodboldskolens forening! Godt gået til alle jer som har bakket projektet op og til jer, som har hjulpet med at skaffe nye medlemmer. Hjælp os med at skaffe de sidste medlemmer. Gå på facebook og del og like vores gruppe. Her findes også information om Fodboldskolen og medlemsblanketter til indmeldelse i foreningen.

www.facebook.com/groups/114217085331426. Vi er pt. 160 medlemmer af denne gruppe.

Vi arbejder desuden med at lave en hjemmeside, og vender tilbage senere nærmere herom.

Det koster kun 100 kr. om året at være medlem af foreningen.

Indbetaling sker på Fodboldskolens foreningskonto: Nordea: Registreringsnummer: 2413; Kontonummer: 0724 514 588 eller via MobilePay: 23239797.

En del af jer som har udfyldt og afleveret medlemsblanketten mangler stadigvæk at indbetale de 100 kr. pr. person (ellers bliver I desværre ikke meldt ind). Desuden mangler enkelte at oplyse de sidste 4 cifre i CPR-nummeret for at blive gyldig medlem. Vi sender direkte påmindelser ud.

Vi har nu fået flere Fodboldskoletrøjer (især små str.), så send en mail, hvis I ikke nåede at få en!

Trænerteamet siger tak for årets fodboldskole og jeres støtte, indmeldinger og donationer!

De bedste fodboldshilsner

Fodboldskolen

dc@live.dk

fodbold 1

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.