Den Iphone… Klumme af Anna Aku Pedersen.

Den IPhone…

OK, næsten alle har en smartphone nu til dags. Den er praktisk, hurtig og populær. Hvis man går på gaden med en Nokia 2720 er det næsten så folk stopper op og vil have et billede af dette fortidslevn. IPhones er især på toppen og så er det lige meget at den kan går i stykker hvis man puster til den, for det er facaden der er vigtig. Tænk, hvis nogen skulle se at man havde en klaptelefon eller en uden kamera det ville jo være direkte forfærdeligt. Jeg kan oplyse, at telefon betyder, direkte oversat, ”fjernlyd” ikke ”facebooktwitterfruitninjanetflixmobilepayfacetimesnapchatarberat”.

Man glemmer ligesom hurtigt, hvad det var den var til. Ikke, at jeg skal klage for det er da super fedt at jeg ikke behøver løfte min hånd tage røret op til øret kigge i telefonbogen og så skrive tal efter tal efter tal for derefter bare at blive mødt af en lalleglad dame der oplyser mig om at ”Liv kan desværre ikke tage telefonen lige nu…” bla bla bla. Nej jeg går bare ind på Snapchat, Facebook og MSN og så spammer jeg hende bare indtil hun svarer. Men uanset min egen dovenskab er der ikke noget værre end at sidde i to timer og fortælle en veninde om hvor grim man føler sig og hvor tyk man er, for derefter at opdage at det eneste hendes opmærksomhed er rettet imod er en Facebook side, der skriver om, hvordan Kim Kardashian plukker øjenbryn på sin baby…

Anna Aku Pedersen

klumme

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.