Borger.dk og NemID – et kursus på Anholt, arrangeret af Borgerservice og Norddjurs Biblioteker

Regeringen og Digitaliseringsstyrelsen har lovgivet om, at alle borgere pr. 1. november 2014 skal have en NemID, der  skal bruges til “Den Digitale postkasse” på

www.borger.dk.

 I Den Digitale Postkasse foregår al kommunikation sikkert med det Offentlige: Kommunen, Regionen, Staten, Skat samt Udbetaling Danmark, som er privat.

Den Digitale Postkasse i borger.dk kan opsættes til også at indeholde post fra det private (e-boks.dk), dvs. du skal kun tjekke et sted.

I dag kan du også give læse og administrator-adgang til andre i både skat.dk og Den Digitale Postkasse, hvis du føler dig usikker. Vi viser hvordan.

 Vi er 2 medarbejdere fra Borgerservice og Norddjurs Biblioteker, der vil stå til rådighed med hjælp til selvhjælp til den digitale postkasse, oprettelse af en NemID og udlevering af et nøglekort samt andre obligatoriske digitale selvbetjeningsløsninger såsom: borger.dk, skat.dk, og e-boks.dk. Har du ikke en e-mail, hjælper vi gerne her.

 Hør om obligatoriske digitale selvbetjeningsløsninger, f.eks. bestilling af nyt gult sundhedskort, nyt blåt sygesikringskort til rejser i Europa og andre nye områder.

 Ingen tilmelding, det er gratis, mød bare op og få hjælp til dine digitale selvbetjeningsløsninger.

HUSK nøglekort eller dit pas eller kørekort, hvis du ikke har en NemID.

Medbring endelig bærbar pc, hvis du har en sådan.

Vi giver en kop kaffe/the med sødt til, mens du venter.

 

 Anholt Skole mandag d. 26. maj 2014 kl. 16-21.00.

 

Undervisere: Mie Nielsen, Borgerservice og Doris Hald Frandsen, Grenaa bibliotek

 

 bib

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.