Barselsvikar søges!

Kunne du tænke dig en periode på Anholt?

Har du mod på et lærerliv i tæt kontakt med elever, det forpligtende samfund og langt fra det pulserende fastland?

Kan du din undervisningsdifferentiering, og har du mod på livet i landsbyskolen?

1. februar 2014 er der en ledig barselsstilling på Anholt Skole.

Vi søger en barselsvikar fra 1/2 2014 med udgangspunkt til primær varetagelse af vores samlæste indskolingsklasse 0.-3. klasse og gerne historie, kristendom og geografi i udskolingen. ABA-pædagogik indgår som inklusion af autisme (https://anholtskole.net/sample-page/)

Vi er en lille treklasset skole med 17 ivrige og dejligt krævende børn fra 0.-9. klasse, 5 medarbejdere og en aktiv forældrekreds.

Skole og børnehave er samlet i en institution under samme tag og med fælles ledelse. Børnehaven rummer vuggestue, børnehave og SFO.

Skolen er dybt forankret i lokalsamfundet og ligger midt i smukke omgivelser i øens storslåede natur.

Vi søger en alsidig lærer, der er parat til at varetage et bredt skema med varierende klassetrin og differentierede fag, samt udvikle og fastholde et dynamisk læringsmiljø for Anholts børn. Du skal kunne se det omgivende samfund og natur som en ekstra dimension for undervisningens gennemførelse.

Vejlederfunktioner eller særlige interesser er yderst velkomne.

Du skal kunne se fordelen og mulighederne ved at være et lille sted, du skal kunne leve med fire ugentlige færgeafgange det meste af året og i et samfund, hvor alle kender alle. Du skal være opmærksom på, at der ikke kan pendles i weekender. Anholtfærgens sejlplan kan ses her:

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og LC. Bolig kan eventuelt anvises. Stillingen er berammet til min. 9 måneder.

For yderligere oplysninger, se www.anholtskole.net eller kontakt skoleleder Helene Hennings på tlf. 60 80 14 99 eller heleh@norddjurs.dk

Ansøgning med relevante eksamenspapirer etc. sendes elektronisk senest d. 6/1 til Anholt Skole, Ørkenvej 1, 8592 Anholt. Samtaler vil blive afholdt straks efter ansøgningsfristen.