Aktivitetsplan for uge 5 i Anholt Børnehave

Aktivitetsplan-for-Anholt-Børnehave-uge-5-2017

Så er det på tide at vende tilbage til Aktivitetsplanerne; her er planen for denne uge.

Der foregår mange ting i vores børnegruppe, som jo heldigvis, er i konstant udvikling. Vi har nu haft Agnes i børnehaven i næsten en måned, og det sætter selvfølgelig nogle ting i gang, at der kommer en ny yngste. Agnes har også fået en hel ny tilværelse her på Anholt, men det er dejligt med en indkøring for en gangs skyld – flere af dem 🙂 Og vi synes det går godt!

De tre ældste piger, Naja, Magda og Laurine, har nu en skole-formiddag om ugen, og i det hele taget sker der noget med relationerne på kryds og tværs.

På torsdag er der jo forældremøde, hvor emnet venskab er på dagsordenen. Det er det også i hverdagen i børnehaven, og der er nok at snakke om – mere om det på torsdag.

I bestyrelsen har vi talt om billed-opdateringer fra hverdagen i børnehaven. Der var ikke stemning i forældregruppen for en lukket gruppe på “de sociale medier”, men vi arbejder på hvordan og hvornår vi kan få lagt billeder her på siden, så I kan nyde/dele/snakke om dem med jeres unger. Det er lidt tidskrævende – men der skal nok komme nogle billeder ind imellem igen.

Rigtig god uge til jer alle!