Aktivitetsplan for Anholt Børnehave uge 25

Aktivitetsplan for Anholt Børnehave uge 25

FullSizeRender (3)FullSizeRender (4)

Vi nærmer os Sankt Hans, det er en magisk tid – urterne er stærkest nu, alle de overnaturlige kræfter er optimale, fordi de har suget styrke og magi fra solen! Vi vil naturligvis have hekse og midsommer som tema i denne uge. Som sædvanlig fremstiller vi også en stor heks til hele øens store bål den 23. juni.

IMG_3281FullSizeRender (5)IMG_3254

Vi skal også have plukket flere hyldebærblomster, så vi kan få noget mere saft.

Fredag er vi inviteret til fælles morgenmad med skolen kl 9:00 inden vi følges ad ned på fodboldbanen og hepper til rundbold. Og selvfølgelig stå klar, når der kastes karameller.

Mia holder ferie hele uge 25, Eva vikarierer.

I uge 26 rykker vi i skurvognen. Børnene skal møde i Børnehaven mandag den 27. juni. Så gør vi klar til at flytte. Fra og med om eftermiddagen den 27. juni skal børnene hentes og afleveres nede i marken ved skurvognen.

Hele sommeren vil vi have skurvognen som base, hvor vi har nem adgang til stranden. Der kommer ingen aktivitetsplan i denne periode, men vi vil have et jungletema hele sommeren og selvfølgelig deltage i diverse arrangementer som hummerdage, diverse udstillinger i De Gamle Redningshus, orgelfestival, Tour d’Anholt, besøge postudstilling på Anholt Museum, Anholt Festival m.m.

Og vi vil mægtig gerne have besøg i skurvognen både af familimedlemmer men også gerne af andre nysgerrige og interesserede.

 

GOD SOMMER