logo til Anholtposten

Nyhedsbrev for Anholt Skole og Børnehave

December 2013

Kære børn og forældre

Tusind tak for et hyggeligt julearrangement, hvor er det dejligt med så stort et fremmøde, så smukt et Luciaoptog og så fine varer i boderne.

dec 13 048

Fredag d. 20. december afholder vi juleafslutning

Eleverne skal møde kl. 9.00 (bortset fra arrangørerne), hvorefter vi traditionen tro vandrer en tur til skydebanen. Derefter vil der være juleafslutning i det store klasselokale. Efter oprydning sender vi børnene hjem ca. kl. 12.00.

Vi vil gerne bede alle familier om at afhente alt tøj, sko, tasker etc. i skolens gang inden juleferien. Vi er ved at drukne i tøj, og det er svært at gøre grundigt rent.

Vi mødes igen fredag d. 3. januar kl. 8.00 efter en dejlig lang ferie.

Barselsvikar og situationen i januar

Stillingen er genopslået og vi satser på at være fuldt hold igen 1. februar. Indtil da dækker vi selv ind. Ældste klasses projektopgave bliver flyttet til uge 5. Geografi varetages af Dennis, kristendom og historie dækkes af Torben og Tanja.

Yngste klasse vil blive varetaget af Malene, som fortrinsvis vil lave udeskole. Malene sender selv program ud inden jul.

Det nye skema er under udarbejdelse og bliver sendt ud i næste uge.

Hjemmesiden

Lektiebogen på vores hjemmeside er nu sat i gang. Alle lærere og elever benytter den, og der kan forældre følge med på sidelinjen.

Nyheder generelt sendes ud automatisk, og I bedes alle tilmelde jer denne service (findes på forsiden i venstre sidemenu). Information fremover foregår så vidt muligt gennem hjemmesiden.

Som I kan se under indslaget “Elevrådet fremlægger ønske om hønsehold”, kan man kommentere indslaget, som Joyann har gjort. Så det er I velkomne til at gøre, hvis I har lyst. Derved bliver der lidt liv på siden.

Irland

Institutionens personale arbejder i forskellige arbejdsgrupper omkring vores rejse, og vi vil gerne se alle til “Irsk aften” d. 23. januar, hvor vi bruger aftenen på at fremlægge og gå i detaljer omkring rejsen.

Jeg arbejder på workshoppen, som er et tilbud til de voksne fra begge øer. Der er ikke så meget at melde endnu, da ø-middel-kassen er tom. Men ideen lever stadig, og vi afsøger forskellige muligheder. Så.. mere om det senere, når jeg ved mere.

Ideen er at få oplægsholdere fra begge lande til at besøge os og få faciliteret et konstruktivt møde, så begge parter rejser berigede hjem. Deltagerne skal inspireres og oplyses om muligheder for støttemidler etc.

Vi vil tage udgangspunkt i to emner:

• How do we create small businesses om small islands (foreslået af irerne)

• Denne er åben endnu og skal besluttes i fællesskab, men kunne f.eks. være “Hvordan skabes turisme på fredede naturområder” eller lignende/ det kunne også være noget om bæredygtighed.

På hjemmesiden ligger de forgående mails om Irlandsturen under “Turen går til Bere Island” på forsiden.

Mette Mikkelsen

På onsdag har Mette sidste skoledag inden barsel. Vi glæder os alle sammen til “den lille ny” og håber at du vil besøge os rigtig tit. Vi ønsker dig en rigtig god barsel.

Mange gode jule- og nytårshilsner

Helene Hennings