Yngste klasse på klassetur til Gl. Estrup 14.-15 september

shelterpladsMarius og Alfred

En noget blæsende septembermorgen  indtog Anholt skoles yngste klasse samt Marius og Sophus fra ældste klasse færgen. Eleverne var forventningsfulde og glade og fandt hjemmevante ned til salonen. Den høje søgang gjorde ganske vist 2 af børnene søsyge, men de tog det i aldeles stiv arm og sad meget disciplinerede med hver deres poser og ordnede det, de nu skulle ordne.

På Gammel Estrup havde Malle og Torben lavet en aftale med skoletjenesten – der havde forberedt et fornemt program til Yngste klasse, mens Sophus og Marius havde deres eget undervisningsprogram på selve slottet.

BÅLplads gl EstrupTorben og Marius bål

Børnene lavede deres egen ost, urtete og plantede stiklinger og besøgte både landbrugsmuseet og slottet. Da skoledagen var forbi var der masser af dyr at klappe og en legeplads at boltre sig på, før aftensmaden kom på shelterpladsens bål.

Laurakarla og Ludi

Natten forløb uden problemer – det er dejligt at være på tur med Anholts børn 🙂

slørede drenge

Et rigtigt dårligt foto af nogle drenge, der havde det meget sjovt ! 🙂 – desværre kunne fotografen ikke få dem til at ligge stille, så billedet er meget sløret.