Visuelle produkter fra 5.-9. klasses projektopgaver i uge 5 2014

Ældste klasse, 5. – 9. klassetrin, har i uge 5 knoklet på med “Projektopgaven” under overskriften “Hvordan kunne det komme så vidt?”

9. klasses eleverne er det en obligatorisk prøvesituation og for resten af holdet blot en almindelig del af pensum. Afgangseleverne har på nuværende tidspunkt lavet i alt 7 projektopgaver, hvilket giver dem en vis ballast i situationen.

Der er blevet knoklet på både dag og “nat” – eleverne har arbejdet på skolen til midnat og resultaterne udeblev da heller ikke. Ved fremlæggelserne i dag, var det yderst glade og tilfredse lærere, der trådte ud af lokalet.

Desværre kan vi ikke gengive det hele her, men vi kan vise de elektroniske fremstillinger, som enkelte af grupperne har lavet. De er af fremragende høj kvalitet.

Asta, Julie fra 7. kl. og Johannes fra 8. kl. har lavet denne stop-motion animation som produkt ved deres oplæg om børnesoldater:

Marius 5. kl., Sophus 6. kl. og Robert 7. kl. har lavet denne film fra en virkelig hændelse, der førte til at en dreng udsat for mobning, begik selvmord:

Rasmus fra 9. kl. har beskæftiget sig med emnet Atombomben og viste sit produkt en “Prezi” ved sin gennemgang:

Atombomben

3 comments for “Visuelle produkter fra 5.-9. klasses projektopgaver i uge 5 2014

1. asta
    21/05/2015 at 19:31

Hvad er det for et program i har brugt til jeres stop-motion video?:)

• Helene Hennings
      22/05/2015 at 08:42

Imovie

2. Asta