Verdenspremiere på kortfilmene “Sille Bang” og “Skomonstret”

Nogle gange bliver ordensregler bare for kedelige. Især den retorik de håndhæves med.

Ældste klasse har arbejdet med en alternativ version i forhold til opstramning omkring oprydning på skolen. Eleverne har været igennem et forløb med kortfilm i dansk, hvorefter de selv har arbejdet med en produktion over berettermodellen.

Jeg er sikker på, at vi alle husker at rydde op efter disse film. Ordensregler kan håndhæves på mange måder, denne her er rigtig fin og så er kvaliteten helt i top.

Filmene skal ses på computer – ikke på telefon. Filmen “Skomonstret” er en gyser og egner sig ikke til de mindste.

Husk at det er muligt at give eleverne en kommentar med på vejen nederst på siden.

Enjoy!

1 comment for “Verdenspremiere på kortfilmene “Sille Bang” og “Skomonstret”

1. Jens Jødal, skuespiller
    20/01/2015 at 22:20