Uge 42 i Anholt Børnehave

“Træerne er i færd med at vise os, hvor smukt det er bare at lade ting ske”

img_4480img_4477

Kære alle,

I næste uge holder skolen efterårsferie. Det samme gør nogle af børnehavebørnene – og Jakob har fri mandag og fredag. Derfor laver vi ikke en aktivitetsplan for uge 42, men laver i stedet de efterårsaktiviteter, der lige passer til dagsformen og vejret. Hvem ved? Måske får vi endda ryddet lidt op hist og pist.

På søndag holder Mille jo fødselsdag, så der skal børnene til fest – tillykke med de 6 år til Mille!

img_3116

I den forløbne uge har vi nået lidt af hvert i børnehaven. Der er blevet samlet visne blade og kastanier, som er blevet brugt til flot efterårsudsmykning. Kastanierne har vi også brugt i sangen “Jeg har lommerne fulde af kastanier”, og der er vi blevet gode til at sende kastanier rundt mens vi synger.

img_3109img_3105 img_3106 img_3108

Mandag stod børnehaven for fællestime med skolen, så vi sang “Vandsangen” med billeder til og “Blæsten kan man ikke få at se”. På Smartboardet viste vi en lille film med sjove effekter, som viste noget om livet i børnehaven. Og til sidst legede vi Banke-bøf i gymnastiksalen.

Børnehave og SFO tog på cykeltur onsdag, og der hjalp børnene med at fodre grisene, som er blevet ret store nu.

img_4466img_4471img_4470img_4465

Højdepunktet torsdag var fødselsdagen hos Linus, som blev 4 år!

img_4481

Og så har jo haft motionsdag fredag, men det kan I læse mere om i et andet indlæg 🙂

Alle 9 børn har fået et fint hjemmestrikket armbånd af Hanne Rossen. Børnene blev glade og besluttede straks, at det er Ønske-armbånd.

img_3104