Svømmeundervisning på Anholt

Anholt Skole og Børnehave er fra denne sommer med i et 3-årigt forskningsprojekt om svømmeundervisning i samarbejde med TRYGfonden, Dansk Svømmeunion, Dansk Skoleidræt, Ålborg Universitet, Dansk Kystlivredningstjeneste og ikke mindst Anholt Redningsstation.

Rent praktisk betyder det, at vi i ugerne foretager svømmeundervisning ved Redningsstationen for alle børn fra 3 år og op og vi har netop indsendt bestillinger på våddragter til alle børn og deltagende voksne. Nærmere program følger.

Vi glæder os til at slippe for den lange færgetur frem og tilbage til svømmehallen, men først og fremmest at kunne tilbyde eleverne autentiske svømmeforhold i rigtigt hav.

Jeg vedlægger pressemeddelelsen om det overordnede projekt her:

HKH Kronprinsesse Mary, Dansk Svømmeunion

Dansk Svømmeunions protektor, Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, var tilstede i forbindelse med lanceringsarrangementet i Kildeskovshallen den 9. marts og holdte tale om emnet.

1 comment for “Svømmeundervisning på Anholt