Syning/håndarbejde

Der er en god atmosfære på vores syhold, som er et tilbud til alle skolebørnene hver tirsdag fra 13.30 – 18.00. Der er “klubstemning” hvor børnene får lov at drikke en kop te og snakke, og en gang i mellem har vi musik til arbejdet. Nogle børn har specifikke ideer om hvad de vil lave, mens andre skal have ting at vælge i mellem. Vi harlavet alt fra fine kjoler, bukser, bluser, dukketøj, sækkepuder, Ipad covers,bolde, kager, puder, tæpper, kostumer til sværd!! Skolens 2 symanskiner bliver flittigt brugt, men vi syr også meget i hånden. Jeg prøver at hjælpe børnene med at komme fra deres ide til den ting de drømmer om. Der er langt fra mine timer fra de timer jeg selv var udsat for, da jeg havde håndarbejde og Frk. Kristensen forlangte at vores arbejde skulle være lige så flotte på bagsiden som på forsiden. Sådan arbejder vi ikke og meget af min undervisning består af at prøve at holde den enkelte elev interesseret i sit arbejde og og få det resultat ud af det, som han/hun selv er tilfreds med og har haft glæde ved at udføre. På vores hold er der både drenge og piger. Yngste elv er 6 år og ældste elev 13 år og ja!, man kan godt sy et sværd!
Med venlig hilsen Birthe Bækgaard