Lidt praktisk til kalenderen:

• Husk tilmelding til innovationsdag og fællesspisning fredag d. 27/3 (i morgen)
  • Efter påske komme PPR. Dvs. skolepsykolog, sundhedsplejerske, socialrådgiver, fysioterapeut og talepædagog.
    • Sundhedsplejerskolen vil arbejde med yngste klasse om “Sundhedsmysteriet” – et tema om mad, søvn, motion, samvær, leg etc.
    • Ældste klasse modtager pubertetsundervisning og arbejder med hver deres individuelle sundhedsprofil. Derudover vil de bliver informeret om “Unge dagene” – seksualundervisning bl.a. i Grenå sidst i august
    • 0. klasse bliver kontaktet om indskolingsundersøgelse.
    • Alle er velkomne til at lave egen aftale med sundhedsplejerske Birthe Bonde # 23 33 16 42. Elever til syns- og høreprøver vil blive kontaktet.
    • Ydermere afholde socialrådgiver Inge Lise Øster “Åben Rådgivning” onsdag d. 8/4 fra kl. 14-15 i biblioteket. Alle er velkomne.
  • Ældste deltager i førstehjælpsdag med Signe torsdag d. 23/4
  • Vi afholder arbejdsdag lørdag d. 25/4