Sprogpædagog 20 timer/uge søges

Vi søger en pædagog med kompetencer i sprogudvikling til Anholt Skole og Børnehave fra 15/7 2013 til 31/12 2013. Jobbet indebærer udover arbejdet med sprogudvikling og dagligt samarbejde med det øvrige personale om børnegruppen, at du kan klæde det øvrige personale på til at arbejde med sprogudvikling.

Du kan læse mere om os på adressen: www.anholtskole.net og www.anholt.dk

Anholt Skole og Børnehave er en lille institution med i alt ca. 27 børn, samlet til en institution under samme tag og med fælles ledelse.

Børnehave-delen er en integreret institution med børn i alderen 1 – 10 år. Aldersintegreret pædagogik er derfor et centralt aspekt i dagligdagen. Da vi bor i et af verdens mest naturskønne områder, søger vi en pædagog, der ser det omgivende samfund og natur, som en væsentlig del af hverdagen.

Du skal kunne se fordelen og mulighederne ved at være et lille sted, du skal kunne leve med kun fire ugentlige færgeafgange det meste af året og i et samfund, hvor alle kender alle. Vi ligger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt og har gjort dig tanker om at bo og arbejde på Anholt.

Du er velkommen til at besøge os eller at ringe til tlf. 89 59 28 63 for yderligere oplysninger.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem KL og BUPL.

Ansøgere, der indkaldes til ansættelsessamtale, skal forevise straf­feattest. Din ansøgning, med kopi af evt. andre relevante papirer sendes snarest og inden d. 10. juni 2013 til

Anholt Skole og Børnehave

Ørkenvej 1,8592 Anholt.

Tlf. 89 59 28 63 Mail: kir@norddjurs.dk

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 25. Samtaler vil foregå på Anholt.