Pædagog søges til Anholt Børnehave

Vi søger en pædagog i Anholt Børnehave fra 1. juni 2015 eller snarest muligt herefter.

Har du mod på at lade dig udfordre af engagerede forældre, selvstændige børn i trygge omgivelser og nærhed i hverdagen på en lille ø-institution?

Du kan læse mere om os på adressen: www.anholtskole.dk

Anholt Skole og Børnehave er en lille institution med i alt ca. 25 børn, samlet til en institution under samme tag og med fælles ledelse

Børnehavedelen er en integreret institution med børn i alderen 1 – 10 år. Aldersintegreret pædagogik er derfor et centralt aspekt i dagligdagen.

Da vi bor i et af verdens mest naturskønne områder, søger vi en pædagog, der ser det omgivende samfund og natur, som en væsentlig del af hverdagen.

Du skal kunne se fordelen og mulighederne ved at være et lille sted, du skal kunne leve med kun fire ugentlige færgeafgange det meste af året og i et samfund, hvor alle kender alle.

Du er velkommen til at besøge os eller at ringe til tlf. 89 59 28 63 for yderligere oplysninger.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem KL og BUPL.

Ansøgere, der indkaldes til ansættelsessamtale, skal forevise straffeattest.

Din ansøgning, med kopi af evt. andre relevante papirer sendes snarest og inden d. 24. april 2015 til

Anholt Skole og Børnehave, Ørkenvej 1,8592 Anholt.

Tlf. 89 59 28 63 Mail: kira@norddjurs.dk

Samtaler forventes afholdt på Anholt i uge 19