Ø-lærer søges til Anholt Skole

Anholt Skole og Børnehave

www.anholtskole.dk

Ø-lærer søges til Anholt Skole og Børnehave

Har du mod på et alsidigt lærerliv i tæt kontakt med elever, det nære samfund og langt fra det pulserende fastland? Er du hjemme i din undervisningsdifferentiering og har du mod på hverdagen i landsbyskolen?

Så er der fra 1. januar 2015 en ledig lærerstilling på Anholt Skole.

Vi er en lille skole med 13 ivrige og dejligt krævende børn fra 0.-9. klasse, 5 medarbejdere og en aktiv forældrekreds. Skole og Børnehave er samlet i en institution under samme tag med fælles ledelse. Børnehaven rummer vuggestue, børnehave og SFO.

Institutionen er dybt forankret i lokalsamfundet og ligger midt i smukke omgivelser i øens storslåede natur.

Vi søger en alsidig, selvstændig lærer, der er parat til at varetage et bredt skema med varierende fag og differentierede klassetrin. Ansøgere med kvalifikationer i de humanistiske fag samt indskolingsmatematik vil komme i særlig betragtning. Vejlederfunktioner og erfaringer med autisme er yderst velkomne.

Du skal kunne leve med 4 ugentlige færgeafgange i vinterhalvåret og i et lille samfund, hvor alle kender alle. Bosætning er nødvendig – der kan ikke pendles, ej heller i weekenderne. Færgens afgangstider ses her:

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og LC. Vi hjælper med bolig.

For yderligere oplysninger, se

www.anholtskole.dk eller kontakt skoleleder Helene Hennings på tlf.: 60 80 14 99 eller heleh@norddjurs.dk.

Ring gerne og få en uforpligtende samtale.

Ansøgning med relevante eksamenspapirer etc. sendes elektronisk senest mandag d. 1/12 kl. 12.00.

Samtaler vil blive afholdt i slutningen af uge 49 og starten af uge 50 på Anholt Skole.