Nyt fra børnehaven

Oktober 2015

Kære Forældre og Børn!

Skønt efterår J i hvert fald så langt.

Fortsat vil vi meget gerne høre om jeres børn kommer eller ikke kommer i Børnehave i uge 42 (efterårsferien). Foreløbig har vi i personalet valgt at lade Frank holde fri, Mia er på arbejde mandag til torsdag og Kirsten fredag og måske?????

Da Thomas og Linus er rejst til Australien, er der nu 5 piger i Børnehaven indtil 31/12 2015, MEN i næste uge (uge 41) er ROMEO og TRISTAN meldt ind i Anholt Børnehave. Desværre bliver de her ikke, men vi glæder os rigtig, rigtig meget til at se dem igen J J

Mandag d. 26/10 kl. 19-21 vil det glæde os, at se alle forældre til forældremøde i Anholt Børnehave (også SFO forældre). Mia vil fortælle om sit kursus og om kreativ mediebrug med børn, og Frank vil fortælle om tanker og overvejelserne bag aktivitetsplanerne, hvorfor laver vi de aktiviteter, vi gør og hvordan er sammenhængen i forhold til den pædagogiske læreplan.

Torsdag d. 19/11 holder vi individuelle forældresamtaler. Der er afsat ca ½ time pr. barn og vi forventer at høre hvordan I oplever jeres barns trivsel i Børnehaven og hvordan I oplever og forventer, at vi inkluderer Jeres barn både mht de fysiske-, sociale- og læringsmæssige rammer. Der er tidligere udsendt en plan med de individuelle tider, som vi håber passer jer – ellers byt gerne.

Onsdag d. 30/9 deltog hele Anholt skole og børnehaves personalegruppe i et webinar om kreativ mediebrug med børn.

IT- og sproglige kompetencer er Norddjurs kommunes kæpheste. Ved det pædagogiske tilsyn d. 26/8 var der meget fokus på, hvordan vi opfylder dette i Anholt Børnehave og desuden på vores brug af INFOBA til den systemisk anerkende inklusions- og trivselsprofil for hvert enkelt barn. Den sidste del håber vi, at I vil hjælpe os med til forældresamtalerne d. 19/11 og desuden vil Rikke Steffensen, som er pædagogisk konsulent komme til Anholt og undervise personalet i brugen.

Efterlysning: Vi mangler en stor gryde – ca. 10-15 liter, i skolekøkkenet. Kan den være kommet med nogen af jer hjem fx i forbindelse med fyrturen? Vi har låget som i diameter er 29 cm. Vi håber meget, at den dukker op igen.

På fyrgården har de tilgengæld et stort grydelåg i overskud – jeg har lovet Eva, at spørge om nogen af jer mangler dette?

Mia er på kursus d. 1.-2/10 + 6.-8/10

Frank holder fri d. 12.-16/10