Velkommen til skolen, Alfred!

Du er en glad dreng og vi glæder os til at være sammen med dig.

Alfred – Du er måske den yngste, men alligevel den elev med den største madpakke 😉 Det er godt gået og det kniber heldigvis ikke med nødningen hjemmefra.

(Alfred bruger nemlig så meget krudt, at han må have 10 halve med på madpakken).

foto (2)

PPR ankommer 13.-14. maj. I er velkomne til at henvende jer, hvis I ønsker samtale eller lignende.

Grundlovsdag

Sommerudflugten bliver i år uden forældre. Dette besluttedes på sidste forældrebestyrelsesmøde på baggrund af at mange forældre skal tage fri for arbejde for at deltage. Nærmere information sendes ud inden. Arrangementet er for hele Anholt Skole og Børnehave.

Vi får på denne dag besøg af “Puk og Herman” fra DR. De vil gerne filme og deltage. Hvis nogen af jer ikke ønsker at jeres børn skal filmes og det derefter sendes på DR, må I sige til.

Hav en god forårsweekend.

Mvh Helene