Nyhedsbrev Juni 2018

Kære Forældre og Børn

Det er jo fantastisk med det gode vejr, som vi nu har haft rigtig længe. Vi håber, at det vil vare ved også når vi flytter i skurvognen J

Som sædvanlig forventer vi, at børnene er smurt ind i solcreme på bare steder fra morgenstunden. I børnehaven bliver børnene smurt ind igen til middag.

Vi bader med børnene efter gældende regler – se regler på hjemmesiden under fanen “Bestyrelsen > Retningslinjer, principper og politikker”

Lige nu betyder det gode vejr, at vi har kunne starte havsvømning op før sommerferien – havet er varmt nok. Skolebørnene svømmer fredag d. 1/6 i idrætstimerne og så vidt muligt en gang om ugen indtil sommerferien på nær i uge 24 – sørg dog for at børnene har badetøj med til Vimmerby, da der efter sigende er flere søer i området, der er egnet til badning. Børnehaven følger med til campingstranden og svømmer samtidig med skolebørnene – Husk cykler!

I uge 24 drager alle børn og en del af forældre og personalegruppen til Astrid Lindgrens verden i Vimmerby i Sverige. Vi er væk fra mandag d. 11/6 til og med fredag d. 15/6 og vi glæder os J

D. 30/6 er der arbejdsdag i skurvognen, hvor vinduer og dør skal sættes i. Børnehaven har derfor besluttet at vi flytter i skurvognen mandag d. 2/7. dvs. børnene møder på Ørkenvej 1, her pakker vi sammen og drager sammen til sommerresidens i skurvognen – børnene skal altså hentes i skurvognen d. 2/6 og derefter afleveres og hentes der fra 3/6 og indtil skolen starter igen d. 13/8.

Skurvognen er blevet meget fin og I må absolut komme forbi og se det fine resultat J

Mht. arbejdsdag vil Laurits indkalde og oplyse nærmere om tidspunkter og arbejdsfordeling. Vi har endvidere planlagt arbejdsdag på Ørkenvej til efteråret: lørdag d. 8/9.

I Børnehaven har vi lige nu fokus på Astrid Lindgren og på Venskab og fællesskab – I kan se en SMTTE med mål, tegn og tiltag for emnet, på www.anholtskole.dk under fanen “Børnehaven”.

Torsdag d. 28/6 er der sammenskudsgilde for børn, forældre og personale. Alle møder med lidt til det fælles tagselvbord og eget kød til grillen. Grillen er klar kl. 17. Taler og festlige indslag er velkomne.

Sidste skoledag er d. 29/6. Børnene møder kl. 9 på skolen og vi følges derfra til fodboldbanen hvor vi spiller den årlige rundboldkamp: de voksne (forældre er velkomne) mod børnene. Børnehavebørnene går med og hepper, så mød op kl. 9:00. Skolebørnene har fri ca. kl. 12, når der er blevet ryddet op i klasserne.

Vi hører rigtig gerne snarest om børnenes ferier/fridage i sommerferien.

Kirsten holder ferie i uge 28, Jakob i uge 29 og 30 + 30. og 31/7.

Mia og Daina er på afslutningskonference (fjernundervisning) d. 5.-8/6. Mia har endvidere fri d. 25/6, 3/7, 19/7 og 6/8.

God Sommer fra Anholt skole og børnehave.