Nyhedsbrev Januar 2017

Kære Forældre og Børn!

Så er vi i fuld gang igen efter en laaaang juleferie.

Vi har fået nyt barn i Børnehaven: Agnes på næsten 3 år, og Storm på 8 år, som kommer på besøg – et stort VELKOMMEN til jer.

Vi har talt rigtig meget om evolution, om hvordan startede det hele og hvad var vi før vi blev til mennesker. Vi har deltaget i emneuge med skolen, hvor vi bl.a. har tegnet de første dyr med flydende tush og penne lavet af tagrør, som vi selv har hentet ved Karisholmsvej.

Vi har i den forbindelse også talt om bakterier og vi har modtaget en kasse med “Glittebug-sæbe”, som kan vise om vi har vasket hænderne godt nok.

I næste uge (uge 3) er Mia og Jakob på ICDP kursus fra tirsdag til torsdag. Kirsten vil være i Børnehaven og vi vil bl.a. lave aktiviteter med “Fart på sproget” og Musik og bevægelse. Tirsdag morgen kl. 8-10 er Kirsten i skole sammen med Laurine, Naja og Magda. Eva vil være i Børnehaven fra kl. 9.

Vi har endvidere fokus på venskaber og følelser og vil tage emnet op på forældremødet.

Husk Forældremøde d. 2/2 kl. 19-21

Dagsorden:

1. Oplæg og diskussion om venskab v. Jakob
    2. Aktiviteter i Børnehaven

Fx Skal vi fortsætte med at holde julefrokost for børnene?

Evaluering af Idé kataloget, som kom ud af Fremtidsværkstedet i 2014 (vedhæftet)

Er der nye idéer / behov?

Århus-tur/kulturår?

3. Forældrepunkter

Meld gerne tilbage med punkter, som I vil have på, sådan at personale og øvrige forældre kan forberede sig på punktet.

4. Evt.

Husk at uge 7 (vinterferien) er lukkeuge for Anholt Børnehave. Hvis det er helt umuligt for jer, skal vi holde åbent, så meld venligst tilbage inden d. 1/2, hvis I har behov for at vi holder åbent.

Hilsen Anholt Børnehave