Nyhedsbrev fra Børnehaven

Februar 2014

Kære Forældre og Børn!

Kyndelmisse og tøvejr varsler en god høst J Det er også tegn på at vi er halvvejs gennem vinteren.

Sne og frost er dejlig og det er blevet til både kælketure, sneboldskampe og leg med sne fx bygning at div. skulpturer.

kælk

Lige nu står aktiviteterne i fastelavn og vikingernes tegn. Vi pynter op med div fastelavns klip og så har vi hver dag vikinge tema, som forberedelse til Irlandsturen i marts.

bål og pandekagerBål og pandekager

I uge 7 har Børnehaven lukkeuge. Formålet med lukkeuger er at spare vikarressourcer og det betyder således også, at personalet har tvungen ferie. I resten af Norddjurs kommune holder institutionerne lukket to uger i sommerferien. Da sommerferien ofte er det tidspunkt på året, hvor forældrene har mest travlt, har bestyrelsen for Anholt skole og børnehave søgt om i stedet at holde lukket i uge 7 og 5 dage i forbindelse med jul og nytår. Loven siger, at der skal tilbydes alternativ pasning, hvis der er behov for det. Det vil sige, at vi i Anholt Børnehave holder åbent for dem, der har meldt ind med et behov inden d. 1/2 og at vi der ud over holder lukket.

Fra d. 21/2 til og med d. 7/3 og igen d. 9/5 til d. 23/5 deltager Mia i Norddjurs kommunes kursus for pædagogmedhjælpere. Birthe vil være vikar i begge perioder. Kurset fortsætter til efteråret. Emnerne for kurset kan ses i vedhæftede.

I Uge 10 får vi besøg at Ploy, som er udvekslingsstudent fra Thailand. Ploy er 17 år og meget glad for børn. Ploy skal deltage både i skolen og i Børnehaven. Ploy er interesseret i at opleve ø-livet, så meld meget gerne ind eller inviter Ploy, hvis I har oplevelser/aktiviteter “i ærmet”.

Forældresamtaler er planlagt til d. 24., 25. og 26. marts. Der kommer skema med tider og flere detaljer snarest.

Hilsen Anholt Børnehave.

Vedhæftet:8 ugers sammenhængende uddannelsesforløb 3