Nyhedsbrev fra Børnehaven – november 2019

Kære forældre og børn!

I Børnehaven har vi udhulet græskar, malet sten som spøgelser, zombier og græskar, vi har lavet græskar i papmache og hjemmelavet modellervoks, fodtryk til spøgelser, klippet, tegnet og pyntet op til Halloween.

Vi har haft vores første bål, hvor vi fik brændt en masse visne blade og kvas af.

Mia er gået 12 timer ned i tid pr. uge grundet uddannelse og undervisningstimer i madkundskab. Derfor har vi ansat Rikke 6 timer/uge. Rikke vil fortrinsvis være i børnehaven mandag eftermiddag og tirsdag formiddag.

Fra 1. november er også Alba indmeldt i SFO/klub – VELKOMMEN til Rikke og Alba J

På fastlandet er der allerede fuld gang i julerierne og det begynder også at snige sig ind på Anholt skole –og planlægningen af julemåneden er så småt igang.

Fra midt i november begynder Børnehaven at samle ind til at lave juledekorationer, fuglekogler, krybbespil m.v. og så starter vi med at lave juledekorationer d. 29/11 kl. 10-11:20, hvor også skolebørnene deltager.

Juleklip bliver mandag d.2/12 kl. 9-13 ved Rikke, Eva og Elin. Alle elever og børnehavebørn deltager og alle forældre er velkomne til at deltage. Der vil blive serveret Risengrød til frokost. Personalet holder pædagogisk dag.

Julefrokost for alle børnene holder vi tirsdag d. 17/12 kl. 11:30 -12:30. Alle har en ret med til fælles bord. Der bliver hængt en seddel op på Børnehavens dør, hvor I kan skrive på, hvad I medbringer og se hvad andre tager med. Husk at anrette det fint J

Lucia og Julebazar er som sædvanlig d. 13/12 – alle er velkomne. Der kommer opslag med nærmere detaljer.

Husk at Børnehaven har lukket 5 hverdage i forbindelse med jul og nytår, dvs. d. 23/12 2019 til og med 3/1 2020.

Mia har fri d. 1.+4/11 og er på uddannelse 5.- 8/11 og igen d. 3.- 6/12. Kirsten er i Børnehaven.

Mia og Jakob er på kompetenceudviklingskursus d. 12.-14/11. Kirsten er i Børnehaven.

Kirsten har ferie d. 15.- 21/11.

Hilsen Anholt Børnehave.