Nyhedsbrev fra Børnehaven juli

Juli 2014

Kære Forældre og Børn!

Børnehaven flytter i Skurvognen mandag d. 30/6 og børnene skal fra mandag morgen afleveres og hentes der.

Vi går til stranden, hvor vi bader, samler fine strandting og leger i det bløde og varme sand. Et rent sanseorgie J

Skagensbillede

Som sædvanlig gælder der regler for badning med børnene:

Badning fra strand må kun finde sted når:

1. Der er mindst 2 medarbejdere til stede.

2. Mindst en medarbejder deltager i badningen og en opholder sig på land.

3. Børnene holdes under konstant opsyn.

4. Strømforholdene frembyder ikke nogen fare.

5. Der må ikke benyttes luftmadrasser, baderinge, badedyr o.l..

6. Mobiltelefon medbringes.

7. Forældrene har givet deres skriftlige tilladelse til, at deres barn må deltage.

Ovenstående regler er godkendt på Familie- og kulturudvalgsmøde d. 7/4 1997.

I år vil vi have to temaer, mens vi er i skurvognen:

• Jungletema, hvor vi også vil have fokus på bevægelse, hygiejne, at drikke rigeligt vand og venskab.

• Cirkus, som måske vil munde ud i lidt underholdning til Børnehavens fødselsdag fredag d. 1/8.

Vi bygger videre på vores træhus og med Christiania cyklerne vil vi tage på ture rundt på øen.

Vi holder fast i at holde samling hver dag og vil bl.a. have fokus på rim.

Der vil ikke udkomme aktivitetsplaner, mens vi er i skurvognen.

Som sædvanlig holder vi Børnehavens fødselsdag d. 1. august. I er ALLE velkomne med familie, venner og bekendte til kaffe og kage i Skurvognen fredag d. 1/8 kl. 14-16. Er der nogen af jer, der har overskud til at lave en lagkage, hører vi det gerne og vi vil være meget taknemmelige.

I denne uge (uge 26) og i uge 30 vil vi have besøg af Mille, som er 3 år. Mille er på lige fod med øvrige børn indmeldt gennem pladsanvisningen.

Vi har fået et par udmeldinger på SFO-børn både pr. 15/7 og 1/8. Vi har derfor besluttet, at vi, når skolen starter igen efter ferien, vil samle børnene og holde en fælles afslutning.

Mia holder ferie d. 30/6-4/7 + 21/7-25/7

Kirsten holder ferie d. 7/7- 11/7

Birgit holder ferie d. 14/7-1/8

Rose vil være vikar