Nyhedsbrev fra Børnehaven

Kære forældre og børn!

Så blev det efterår og de blade, der ikke allerede er faldet af, daler til jorden. Vi har haft den første efterårsstorm med færgeaflysning. Det er spændende hvad vinterens vejr byder på.

I denne uge er Mia på mad kursus d. 2.-7/10 og Kirsten har Mias timer i Børnehaven.

I næste uge er der idrætsuge i skolen, hvor Jakob Grell er frikøbt fra Børnehaven. Kirsten har derfor Jakobs timer i Børnehaven.

Kirsten vil i disse 2 uger køre et forløb med Børnehavebørnene som handler om at tænke tanker og føle følelser – bevidsthed om deres egne og andres tanker og følelser. Og så skal vi selvfølgelig også ud at lege og samle frugt i naturen.

Om eftermiddagen vil vi lave kreative aktiviteter i værkstedet.

Aktivitetsplan for Anholt Børnehave uge 40

I uge 41 vil der være forældresamtaler i både skole og børnehave/SFO. For Børnehave og SFO vil samtalerne ligge torsdag d. 11/10 kl. 16-18:30. Se tidspunkt for det enkelte barn i vedhæftede. Vi glæder os til at se jer og til en snak om jeres børns trivsel i vuggestue/børnehave og SFO.

Forældrekonsultation oktober 2018

Da vi ikke har fået tilmeldinger til efterårsferien holder Børnehave og SFO lukket i uge 42.

Hilsen Anholt Børnehave.