Nyhedsbrev fra Børnehaven

August-september 2018

Kære Forældre og Børn!

Så er vi godt og vel i gang igen og “hjemme” efter en lang varm og skøn sommer ved skurvognen.

Vi har fået en lille ny i Børnehaven: Elisa startede d. 13/8 – VELKOMMEN, og vi har således 6 børn i børnehavedelen (1 vuggestuebarn, 2 børnehavebørn og 3 SFO-børn).

Vi har igen i år udnyttet det lave børnetal, således at både Mia og Jakob har timer i skolen.

Fokus er i øjeblikket på en god start og integration af Elisa, skoleforberedende aktiviteter med Linus og Elisabeth og så samler vi forråd.

Foreløbig har vi lavet en hel del brombærmarmelade og i stedet for at købe frugt til vores formiddag, samler vi både æbler, pærer, vindruer og blommer i naturen og i div. haver, hvor vi har fået lov at tage. Og vi laver ture til markhaven, hvor vi henter de flotteste gulerødder og squash og til skurvognen hvor vores tomatplanter giver mange små, lækre gule tomater.

Lige nu nyder vi godt af de milde temperaturer og vores våddragter fra projektet “Alle skal lære at svømme”, som gør at vi fortsat kan svømme i havet. Onsdag og fredag drager børnehaven sammen med skolen til camping stranden, hvor Elin underviser i svømning.

I næste uge (35) drager skole og børnehave til middelalderfestival på Gl. Estrup. Der er bagt pølsehorn m.v. hjemmefra, som skal forsøde madpakken i de fire dage børnene skal være afsted – der bliver stille på øen.

I den første uge af september får vi igen besøg af Charlotte Lindhardt, vedr. skolens jubilæum. Denne gang vil Charlotte bla. interviewe børnene om at gå i skole på Anholt.

D. 8/9 holder vi arbejdslørdag, hvor vi håber at alle forældre møder op til en hyggelig og arbejdsom dag.

D. 10.-12/9 drager alle børn og forældre på tur til Oslo, så der bliver det igen stille på øen.

Tirsdag d. 18/9 og onsdag d. 19/9 kommer Rikke Steffensen på tilsynsbesøg. Rikke vil være i Børnehaven onsdag formiddag.

Og i ugen efter får vi det årlige besøg af PPR, hvor både fysioterapeut, psykolog, tale-høre konsulent og specialvejleder kan mødes i institutionen tirsdag d. 25/9 og onsdag d. 26/9. Forældre er velkommen til at henvende sig, hvis der er behov for dette.

Vi hører gerne snarest om Jeres børn har behov for Børnehaven i efterårsferien (uge 42) eller om de holder fri!

Personalet holder pædagogisk dag d. 28/9, hvor skolebørnene er på svømmetur til Grenaa. Er der børnehavebørn, der holder fri denne dag, hører vi det gerne snarest af hensyn til planlægningen.

Fra d. 3.-5/10 er Mia på kursus og Kirsten er vikar for Mia.

Hilsen Anholt Børnehave