Nyhedsbrev fra Børnehaven

Kære Forældre og Børn!

Så nærmer sommeren sig og tiden, hvor vi flytter i skurvognen. JUHUUUU…. J

Torsdag d. 25/5 (Kr. himmelfartsdag) arbejdede Laurits og Niels hele dagen på skurvognen og nu ligger der det flotteste og ikke mindst 100% tætte nye tag på vognen. Lykke kom med lækre sandwich, øl og vand til frokost/eftermiddagsmad.

Vi håber på en ny arbejdsdag inden sommerferie, hvor vinduer og det indre kan blive beboeligt, således at børnehaven kan flytte ind d. 26/6. Måske er der flere forældre, der vil give en hånd med!?

I år vil temaet for sommeren være Hav. Under dette tema vil vi beskæftige os med både det faktuelle vedr. muslinger, fisk, tang, vrag mv. men også det fantastiske som havfruer, havmænd og andre mytiske væsner.

Vi vil også være at se rundt omkring på øen med vores Christiania cykler for at deltage i sommerens kulturelle aktiviteter.

Og så dyrker vi gulerødder, jordbær, blomster m.v. i markhaven ved Karisholmsvej, som Bent og Mia igen i år har udlånt til Børnehaven – TAK FOR DET. Børnene nyder, når vi i sommeren og efteråret kommer forbi og kan hive en gulerod, tørre den af i græsset og spisen den med top frisk fra haven.

Sommeren slutter vi af med at holde Børnehavens fødselsdag tirsdag d. 1/8 – i år bliver Børnehaven 22 år. Bedsteforældre, forældre, venner og bekendte inviteres til kaffe, saft og kagemand ved skurvognen, hvor vi også viser og fortæller om årets tema.

Desværre blev Eva syg, så vi ikke fik glæde af hende i maj – vi ved endnu ikke hvornår Eva bliver frisk igen, men tilgengæld fik vi fornøjelse af Birgit Sodemann, som er en gammel kending i Børnehaven.

I uge 24 – d. 12.-16/6 tager de 3 førskolebørn på 6 år og skolebørnene på fyrtur for at deltage i Malle og Kathrine Fabers “Fortællinger fra Fyret”- uge. Mia tager med, som voksen fra Børnehaven. Planen er, at børnene går til fyret, men det får I alt sammen mere om i et særskilt brev. Jakob G. holder fri 12.-15/6.

Vi andre – os der bliver hjemme, vil så småt begynde at forberede at lave hekse til sct. Hans.

I denne uge arbejder vi med Børnekonventionen og slutter emnet med en lille demonstration torsdag d. 1/6 foran Brugsen kl. 11 – møde gerne op!

d. 20.-21/6 får vi atter besøg af pædagogisk konsulent Rikke Steffensen. Rikke vil som hun plejer deltage i Børnehaven onsdag formiddag og holde møde med personalet om eftermiddagen.

D. 22/6 holder vi sidste skoledag, hvor alle forældre inviteres til grillsammenskudsgilde kl. 17. Dette hører i også nærmere om senere.

Hilsen Anholt Børnehave