Nyhedsbrev fra Børnehaven

Kære forældre og børn!

Så er vi godt i gang igen efter en dejlig Islandstur og efteråret er i fuld flor.

Oktobermåned starter med at yngste og mellemklassen tager på fyrtur d. 1.-3/10. Og i uge 41 er der idrætsuge for skolebørnene. Samtidig er Mia på studie og kompetenceudvikling fra 1. -10/10. Dette betyder at både Mia og Jakob ikke er i Børnehaven i denne periode og at det er Kirsten der er sammen med børnene.

Derefter har skolebørnene efterårsferie og vi vil i den forbindelse gerne vide om børnene kommer i Børnehaven eller holder fri – gerne på mail mandag d. 30/9.

Vi vil generelt gerne i god tid vide, når børnene holder fri.

I oktober vil vi have fokus på årstider, blade/træer, Halloween og fortsætte med at samle “forråd” – nødder, æbler, brombær m.v. Vi vil endvidere have fokus på rim og remser og bøger.

Og så må vi i SFOen sige farvel til Elisabeth. Heldigvis bliver vi ved med at se Elisabeth i skolen og måske får vi i SFOen et lille besøg i ny og næ J

Husk at tjekke tøj på børnenes hylder, således at der er skiftetøj, varme trøjer til at have under regntøjet og at tøjet er i de rigtige størrelser, som passer børnene.

Hilsen Anholt Børnehave