Nyhedsbrev fra Børnehaven

Marts/April 2019

Kære forældre og børn!

FORÅR-FORÅR-FORÅR J JUBIIIIIIIII……..

Det betyder også, at vi vil være meget mere ud og snart også spise madpakker i naturen. Det kan være bidende koldt om morgenen, men op ad dagen bliver det varmere og når solen skinner, kan det faktisk blive ret varmt. Det betyder også, at vi stadig har brug for flyverdragter, huer og vanter, men også en jakke og/eller lun trøje til lidt senere på dagen.

Vi har siden sidste nyhedsbrev fået to nye børn i Børnehaven: Jonas som bliver 4 år d. 27/3 og Sofia som bliver 3 år d. 27/5 – Stort VELKOMMEN til både Jonas, Sofia, Deng og Jimmy.

I børnehaven har vi fokus på skrald og I vil måske se os gå rundt med en skraldepose og samle skrald langs vejene. Desuden snakker vi om påske og forår og klipper påskepynt, leger påskelege m.v.

d. 29/3 holder vi pædagogisk dag og Eva vil derfor være vikar i Børnehaven fra kl. 8:30-12, derefter er Mia i Børnehaven indtil kl. 16.

d. 10/4 kl. 19-21 holder vi fælles forældresamtale for alle forældre med børn i Anholt Børnehave dvs. både Vuggestue, Børnehave og SFO. Der vil være en lille introduktion til Den styrkede pædagogiske læreplan og derefter vil vi som sædvanlig lave en runde med udfordringer for både børn og forældre. Udfordringer og gode historier kan være relevante at dele med hinanden, så vi alle kan hjælpes ad: “Der skal en landsby til at opdrage et barn” J

I uge 16 er det påske. Ved I allerede nu, at jeres børn holder fri d. 15., 16. og 17/4 hører vi det gerne, så vi kan planlægge personalets arbejde og frihed.

Lørdag d. 27/4 kl. 10-14 holder vi fælles arbejdsdag på skolen og i skurvognen. Vi håber at I alle både børn og voksne vil møde op og give en hånd med div. forfaldne arbejder både ude og inde. Vi slutter som sædvanlig af med en fælles frokost, hvor alle medbringer lidt til det fælles frokost bord.

Kirsten er på kursus d. 23.-26/4 og har fri d. 2. +3.+ 6. + 16/5

Mia holder fri d. 3. + 6. + 16/5