Nyhedsbrev for Januar 2018

Kære forældre og børn!

Først og fremmest GODT NYTÅR til jer alle J

Vi er i gang igen og har ryddet julen væk – der ligger i disse dage lidt produktioner i børnenes garderober, som skal med hjem. Vi starter på en frisk med udstilling af nye produktioner.

I januar har vi tema om fugle: Vi laver fuglekogler med fedt og frø, vi snakker om overvintrende fugle og trækfugle, kikker på fugle, læser om fugle, synger om fugle og tegner, maler og former fugle.

Vi har endvidere fokus på sproget via bla. dialogisk læsning, rim og remser m.v.

HUSK tilmelding/framelding til tur til Vimmerby i uge 24, er d. 10/1-18

Onsdag d. 17/1 starter fjernundervisningsprojektet op igen. Mia vil sammen med 1. og 2. klasse skype med Alice i Nairobi og børnene i både Horsens, Endelave og Qassiarsuk i Grønland. Vi har vurderet, at 0. klasse ikke skal være med, da dagene bliver for lange for dem mht. skoleagtige aktiviteter.

Husk at eftermiddagsmad er 60,-/mdr for børnehavebørn (da de også får frugt om formiddagen) og 30,-/mdr for SFO-børn. Pengene kan indbetales på konto 7320 0001351092.

For jer, der har meldt jer til valgfag i musik og dans, starter det op i uge 2.

Husk at uge 7 (vinterferien) er lukkeuge for Anholt Børnehave. Hvis det er helt umuligt for jer, skal vi holde åbent, så meld venligst tilbage inden d. 1/2, hvis I har behov for at vi holder åbent.

D. 19/1 er der svømmetur for alle skolebørn. Børnene, Daina og Elin møder ved Anholtfærgen kl. 7:30 med svømmetøj, håndklæder og en meget stor madpakke. Alle bliver i Grenaa hentet af Nøragerbusser ved færgen og kører retur kl. 13:00 fra svømmehallen. I svømmehallen vil Dinna bistå svømmeundervisningen. Børnene hentes på Anholt ved færgen kl. 16:15.

Da personalet holder pædagogisk dag d. 19/1 kl. 8-12, vil børnehavebørnene i dette tidsrum være sammen med Eva.

Kirsten har fri d. 25.-30/1 og 2.+5/2. Birgit er vikar d. 30/1 kl. 12-15.

Hilsen Anholt Børnehave.