Nyhedsbrev for Børnehaven maj 2019

Maj 2019

Kære forældre og børn!

Tak for en super indsats på arbejdsdagen d. 27/4 – det er altid dejligt, når man kan se at det rykker med en fælles indsats.

Lige nu har vi gang i div. spirerprojekter i vindueskarmen – solsikkerne er allerede kommet op, og så venter vi spændt på at agurk, squas og tomater kommer op ad urtepotterne. Det varer ikke længe før vi skal i markhaven og så gulerødder m.v.

Vi har fået plantet vores lille Filippa æbletræ, som vi fik i jubilæumsgave og går nu og vander og håber på at det vil få fat og begynde at trives.

I akvariet har vi frøæg, som nu er blevet til haletudser og vi følger spændt med i om haletudserne snart begynder at udvikle ben og bliver til frøer. Frøerne lukker vi selvfølgelig ned i mosen igen, så de næste år kan blive til nye frøæg.

Linus og Elisabeth deltager nu i skolen hver tirsdag, onsdag og fredag kl. 10-12. De bliver så store og er godt på vej til at være skoleparate.

Vi nærmer os konfirmationstiden og der er derfor behov for at personalet i flere omgange kan tage til fastlandet for at være sammen med familie og venner. Dette skaber lidt udfordringer i personaledækningen. Heldigvis har vi Eva, som for det meste kan træde til.

d. 3/5 er Jakob G. i børnehaven hele dagen – Mia og Kirsten har fri.

d. 6/5 er Eva i børnehaven assisteret af Peter og Kristine, som kl. 12-13:30 tager Linus, Jonas og Sofia med i skole sammen med yngste og mellem – Mia, Jakob G., og Kirsten har fri.

d. 9/5 får vi besøg af Rikke Steffensen (Pædagogisk konsulent), som vil præsentere Uldnok for børn og personale. Vi vil derfor rigtig gerne, at alle børnene bliver i Børnehaven til kl. 16:00. Uldnok er et sokkedyr, som vil spille og synge med børn og voksne.

d. 10/5 er der opfølgende hjertestarterkursus kl. 16:15-18:15 i skolens gymnastiksal. Kurset er for forældre, store børn, personale og øvrige ø-boer. Spred gerne en opfordring til at møde op, så vi alle kan være beredte, hvis uheldet skulle være ude. Kurset og vedligehold af hjertestarteren ved forsamlingshuset betales af skolen, menighedsrådet og borgerforeningen i fællesskab.

d. 13.-15/5 er der idrætsuge på skolen. Denne gang er det kun for skolebørn – Linus og Elisabeth skal i denne uge ikke i skole tirsdag og onsdag.

d. 16/5 (og 17/5/Bededag) er Børnehaven lukket. Stor TAK for hjælpen til at dette kan lade sig gøre.

d. 5/6 holder vi Børnenes grundlovsdag. Børnehaven holder åbent, men har til gengæld lukket fredag d. 7/6. I får nærmere information om Børnenes grundlovsdag andet sted.

Hilsen Anholt Børnehave.