Nyhedsbrev december 2018

Kære Børn og Forældre!

Julen er i gang.

Traditionerne holdes i hævd

Vi henter juletræ, klipper, klistre, pynter, læser julehistorier, laver nisserier og hemmeligheder, bager og øver til Lucia.

Vi har pyntet op med klippe-klistre nisser, hjerter, stjerner m.v. som blev produceret på en hyggelig klippe-klistre dag d. 30/11.

Vi har spist en dejlig julefrokost, hvor alle børn og personale deltog. TAK for dejlig mad, som vi nyder godt af i flere dage efter.

Torsdag d. 13/12 holder vi julebazar kl. 17-20. Alle forældre og øen er velkommen og der vil traditionen tro være Lucia med Børnehavebørnene og yngste klasse. Vi opfordrer til, at børnene møder i hvidt (strømpebukser/bukser og t-shirt/skjorte). Vi iklæder børnene skørter, hatte, lys og stjerner.

Der vil være salg af div produktioner, fremvisning/optræden og der kan selvfølgelig købes Glögg og æbleskiver.

Torsdag d. 20/12 møder alle kl. 8 til fælles morgenbord og julerier. Vi går i kirke kl. 10.

I Børnehaven danser vi om juletræet og håber på at nissen har været med julegaver til Børnehaven.

Og så er det sidste dag inden juleferien.

Anholt skole og børnehave holder julelukket fra fredag d. 21/12 til og med onsdag d. 2/1. Første dag efter ferien er torsdag d. 3/1 2019.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår fra

Anholt skole og børnehave.