Nyhedsbrev December 2017

December 2017

Kære Børn og Forældre!

Julen er så småt i gang.

Traditionerne holdes i hævd:

Vi henter juletræ, klipper, klistre, pynter, læser julehistorier, laver nisserier og hemmeligheder, bager og øver til Lucia.

Fredag d. 1/12: er der klippe-klistre dag for hele skole og børnehave og de forældre, der har lyst. Vi serverer selvfølgelig kaffe og måske en æbleskive J

Tirsdag d. 5/12: Julefrokost for Børnehavebørnene og yngste klasse med lærere. Hvert barn medbringer en ret (gerne fint anrettet) til det fælles julebord, som vi dækker fint op med kniv og gaffel, dug, servietter og lys. Der hænger en seddel på garderobedøren i Børnehaven, hvor I kan skrive på hvad jeres barn medbringer.

Onsdag d. 13/12: Julearrangement kl. 17-20. Alle forældre og øen er velkommen og der vil traditionen tro være Lucia med Børnehavebørnene og yngste klasse. Vi opfordrer til, at børnene møder i hvidt (strømpebukser/bukser og t-shirt/skjorte). Vi iklæder børnene skørter, hatte, lys og stjerner.

Der vil i stedet for julebazar, efter Lucia blive foredrag om astronomi og hvis vejret tillader det, en tur ud at se på nattehimlen. Der kan selvfølgelig købes Glögg og æbleskiver.

Mandag d. 18/12: Vi laver risengrød til frokost, så ingen madpakker

Onsdag d. 20/12: Alle møder kl. 8 til fælles morgenbord og julerier med skolebørnene og lærerne. Vi går i kirke kl. 10. I Børnehaven danser vi om juletræet og håber på at nissen har været med julegaver til Børnehaven.

Og så er det sidste dag inden juleferien.

Børnehaven holder lukket fra fredag d. 22/12 til og med tirsdag d. 2/1. Første dag efter ferien er onsdag d. 3/1 2018.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår fra Anholt Børnehave.

December 2017