Nyhedsbrev april

Nyhedsbrev                                                                                                     April 2014

Kære børn, forældre og personale

En herlig lang påskeferie ligger og lurer lige om hjørnet og hvor er den velfortjent for alle parter.

Hermed et par praktiske og orienterende oplysninger:

• Skolebestyrelsesvalg.

Opstillingslisten ser indtil videre således ud:

Joyann, Birthe, Jakob, Heidi.

Vi mangler således 3 opstillere. (se evt. tidlige udsendte materiale om procedure for valget).

Medlemmer af den gamle bestyrelse må gerne melde tilbage om videre opstilling.

• Fodvorter. Børnene plages stadig af fodvorter og vi opfordrer til at få dem behandlet. Vi går “barfodssæsonen” i møde og indtil videre har børnene strømper på f.eks. i gymnastiksalen.

Vi har stadig et håb om at komme dette til livs ved en fælles indsats.

• Eksamen starter i begyndelsen af maj og vi forventer de mundtlige til at blive fastsat i uge 25-26. Men vi giver besked når vi ved det helt sikkert.

I eksamensperioder forsøger vi at holde lydniveauet nede for at sikre eksaminandernes koncentration. Så hvis I forældre besøger os, må I gerne være opmærksomme på skilte med “Eksamen”.

• Malene Pedersen og Brugsen Anholt har et samarbejde omkring at udsmykke Brugsens nye facade. Det skal blive et herligt vægmaleri til vidne om børnenes kreativitet. Herom senere.

• Vi skal have takket vores irske venner på Bere. Jeg har bedt John W. om alle de irske familiers adresse, således at hver anholterfamilie kan sende et postkort (f.eks. med billeder af øen). Måske kan man få sine engelskkyndige børn til at skrive kortet. Jeg lægger en stak forskellige kort på lærerværelset, som man kan afhente, sammen med adresserne. Jeg håber at I vil bakke om dette initiativ.

• Vigtige datoer:

Begivenhed

Uge 19 og 20

Skr. eksamener

Historieforedrag –gæster udefra

v/Marlene

10. maj

Arbejdsdag

13.-15/5

PPR

5/6 Grundlovsdag

Sommerudflugt institution/familie

6/6 Fridag

Husk det;-)

Sidste skoledag

Jeg ønsker alle en rigtig dejlig påskeferie.

Helene